woop woop

liten oppdatering.

Jeg går nå første året på vgs. Linja jeg går er HAF aka Helse og Sosial med allmennfag. Jeg trives ekstremt, og føler meg heldig med den klassen jeg kom i. Jeg spiller fortsatt gitar, jeg er fortsatt med venner og jeg er fortsatt i kirka hver onsdag. Ja, jeg liker livet mitt akkurat som det er! Uansett om det er noen humpler i veien iblant, kommer jeg meg som oftest opp igjen. Sangene jeg liker veldig akkurat nå er Secret sunget av Maddi Jane, Fall for you sunget av Secondhand Serenade og Hey there Delilah av Plain White T's. 

Noen ganger føler jeg livet mitt er ganske tomt, men jeg er så utrolig heldig som er omringet av gode venner både på skolen og hjemme. Jeg har veldig mye å være takknemlig for. Jeg vil at du skal tenke deg litt om og se at du er beriket i livet. Noen ganger kan det være litt vanskelig å se det, men bare se litt hardere etter og du vil bli lykkelig overrasket.

I like you for who you are. Don't you change, because you are one special person. So many happy moments are just waiting to happen. Live you life, cause one day, that chance will be gone.


Vegårshei 2011

vgs

<3

brekkeparken med k

Gallamiddag 2010

Gallamiddag 2010

Bursdag Annette 2011

Hawaii 2010, Malin <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits