Jeg savner virkelig Hawaii nå..

Fy som jeg savner Hawaii! Har så sykt lyst til å dra tilbake! Spesiellt nå som det er iskaldt og masseeeeeee snø. Kunne gjerne dratt tilbake i vinterferien jeg, MEN jeg skal heller til Moldova. Når du hører moldova, tenker du sikkert varmt land med masse sol. men neida.. Det er 2 grader varmere enn her. Men mer sørpete og mere snø. Yeey! selvfølgelig gleder jeg meg, men jeg gruer meg også. Jeg skal dit med en gruppe på sånn misjonsgreie. Så jeg drar dit med noen gode venner! Men altså, det er ikke alle steder de har ordentlig do! bare et hull i bakken! det kan hende jeg er i den tiden av måneden, hvis du skjønner.. og da blir det pain.
Men det blir sikkert en koselig tur. Vi skal rundt til forskjellige barnehjem og noen familier vi støtter. Vi reiser fredag natt og kommer hjem torsdag natt. Så jeg burde vel egentlig begynne å pakke.
Jeg er syk nå så det kan jeg kanskje begynne med? smart! Men vi  får se om jeg orker. utrolig hvor mye Cola funker mot kvalme! jaja, vi får se om jeg drar på skolen etterhvert.

Hawaii sommeren 2010! SAVN

Hvis du virkelig har giddi å lese hele teksten så har du ikke mye å gjøre.. men da vet du hvertfall hva jeg skal i vinterferien!

Hva skal du i vinterferien?

Én kommentar

Kristin Naomi

18.feb.2011 kl.14:08

Jeg leste alt :-D Jo, jeg skal jobbe og slappe av.

Skriv en ny kommentar

hits