jeg er ikke død

.. bare veldig trøtt.

Her er et at mange sjeldne innlegg. Nå har jeg sendt julegavene jeg skulle sende i posten ut og helt ferdig med alle julegavene. Egentlig veldig deilig. Men jeg har ingenting å fylle dagene mine med nå før jul, skolen er jo slutt. Min bror har kommet hjem, men ikke akkurat så mye å gjøre forde.. Jeg skal til mine besteforeldre i Bærum til jul, kanskje jeg skal reise inn litt tidligere?

Her i Skien er det masse snø og heldigvis har det blitt litt varmere. Det var pain å gå til skolen i -20 !
siden skolen er slutt betyr det også at jeg er ferdig med yrkesprosjektet, som er deilig. Jeg som trodde jeg skulle ha vanskligheter med å skrive bare 10 sider endte opp med 18 sider. Skjønner ikke hvordan jeg fikk det til. Egentlig ganske menigløst innlegg, men tenkte jeg burde oppdatere litt her og da.

På lørdag hadde Atle, Sara, Emma og jeg vennejuleaften som vi kaller det. Siden vi ikke kan møtes på julaften bestemte vi oss for å ha vennejuleaften en uke eller noe før julaften. Vennejuleaften har vi nå hatt i 3 eller 4 år. Det er veldig koselig! Sara har torturert meg med hva hu har kjøpt meg til jul. For jeg trodde hu hadde kjøpt det jeg ønska meg mest. Men hu sa hu ikke kom til å kjøpe det for det var for dyrt. Menså fikk jeg det av hu :D:D:D Melike.

Men ikke alt handler om gaver da. Selve kvelden var kjempe koselig fordi jeg var med vennner og kosa meg med grøt, singstar, godteri og masse mer ♥

 

Aly & Aj - Potensial Brakeupsong ♥

2 kommentarer

23.des.2010 kl.13:20

Tortur og tortur... Nå overdriver du litt syns eg ;) Du torturer meg, ved å ikke la meg åpne gaven!!

Guess who.

Kristin Naomi

27.des.2010 kl.22:20

Me likey gaven din, fortenk! Love u.

Skriv en ny kommentar

hits