TIPS?

jeg gleder meg litt til mandag jeg! ikke vet jeg hvorfor, menmen. Jeg hater egentlig mandager, Mest på grunn av skolen. måtte stå opp tidlig etter en KORT helg og egentlig vil man bare si at man er syk og sove lengre! Men denne sommeren har jeg ikke klart å sove lenge! Jeg våkner i 9-10 tiden og tenker " jeg kan vel sove litt lengre?" men jeg klarer ikke. Ligger bare der og vrir på meg og får det dumme morgenlyset inn vinduet..

Flere som har det sånn eller sover dere lenge i sommerferien?

Det som også er kjipt er at nesten alle vennene mine er bortreist! så jeg har lsm ikke noe å gjøre. + at jeg har blitt avhengig av Facebook! Må lsm se om jeg har fått en ny varsel eller venn, eller om noen har dultet meg. Er det noe som heter Facebook rehabiliteringssenter? Perfekt for meg!

Nok synting! For nå er det bare 9dager til jeg reiser!!!!! Gud som jeg gleder meg! Det er bare en på min alder i koret og det er Malin Holte Apalnes ♥ hu er veldig søt altså (a) men siden vi er "underage" kan vi ikke sove på rom sammen. Så hu skal sove på rom med søstra mi og jeg skal sove på rom med en som heter Stine. Det blir koselig det!


dette er et gammelt bilde malin! på vei til vegårshei ♥

Du burde skjekke ut bloggen hennes! hu blogger ikke hele tia, men blogger bra (y) www.Malinholte.blogg.no
Jeg har også tenkt på å ha enten en sånn daglig eller ukentlig konk påenmåte. F.eks. ukens motetips, dagens bloggvurdering eller måndens header?
Så hvis dere har noen forslag, skriv det i kommentarfeltet!

-Hegesnu

3 kommentarer

Helena Westergren

14.jul.2010 kl.22:59

rapsolje <3

dere er så heldig som skal til hawaii, jeg vil også dit jo :(

malin holte apalnes

18.jul.2010 kl.22:40

OMFG. whhaat a nice pic, løvit.

< fem dager te nå 3

hegesnu

19.jul.2010 kl.01:55

malin holte apalnes: <4 dager nå3

Skriv en ny kommentar

hegesnu

hegesnu

15, Skien

Kategorier

Arkiv

hits